Galbenusurile se freaca bine cu faina, vegeta si piperul.Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in tigaie impreuna cu ciupercile taiate foarte mar
Galbenusurile se freaca bine cu faina, vegeta si piperul.Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in tigaie impreuna cu ciupercile taiate foarte marunt, sunca (salamul) taiate cubulete mici. Dupa ce s-au calit se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca impreuna cu galbenusurile.Albusurile se bat spuma tare si se adauga la urma incorporanduse usor la celelalte ingrediente. Aceasta compozitie se pune in forma pentru cozonac unsa cu ulei si de da la cuptor la foc moderat pentru 30 minute.
Se taie felii ca si cozonacul si se servaste calda dar este la fel de gustoasa si rece ca aperitiv.
Alte retete recomandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios