Pasta de ciuperci

Alegeti ciuperci tinere, proaspete si albe, spalati-le sub jet de apa rece, lasati-le sa se zvante si treceti-le prin masina de tocat carne. Separat,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci
  • 1/2 kg gogosari
  • 1/2 pahar mare cu ulei
  • un pahar cu suc de rosii
  • sare si piper

Mod de preparare

Alegeti ciuperci tinere, proaspete si albe, spalati-le sub jet de apa rece, lasati-le sa se zvante si treceti-le prin masina de tocat carne.

Separat, spalati gogosarii, scoateti-le cotoarele, indepartati-le partea alba din interior si semintele, taiati-i in bucati mari si treceti-i prin masina de tocat.

Combinati piureul de gogosari cu ciupercile, puneti sare si piper, dupa gust, si turnati compozitia intr-o cratita de teflon in uleiul bine infierbantat.

Puneti vasul sa fiarba in cuptor la foc foarte mic si amestecati des pentru ca preparatul sa nu se prinda.

Din timp in timp, adaugati suc de rosii.
Pasta aceasta de ciuperci, bine scazuta, este aromata, are culoare frumoasa si o puteti folosi la decorarea sandvisurilor ori ca ornament pentru preparatele pe baza de rasol.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

ciulama de ciuperci

ciuperci tocanita

piept de pui ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors