Omleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherry este perfecta pentru mic-dejun de primavara.
Aceasta reteta de omleta este una dintre cele mai gustoase retete de omleta pe care eu le-am facut vreodata. Ciuperci aromate, spanacul proaspat, rosiile cherry suculente, doua tipuri de branza si ouale - toate acestea fac din omleta o splendoare. Coapta la cuptor pana se rumeneste, isi pastreaza prospetimea si textura delicata. Se serveste calda, alaturi de o bucata de paine de casa proaspata.
Preincalziti cuptorul la 200° C.
Intr-o tigaie, potrivit de mare, se incalzeste untul.
Curatati, spalati si taiati in jumatate ciupercutele si le caliti la foc mare pana se rumenesc.
Adaugati in tigaie rosiile cherry si pastrati pe foc mic timp de cateva minute, amestecand constant.
Se bat ouale intr-un castron, se adauga cimbru, sare si piper dupa gust. Branza trebuie sa fie sarata pentru ca altfel se topeste toata atunci cand este gatita.
La amestecul de ciuperci si rosii se adauga spanac tocat marunt si se amesteca bine, apoi se pune si amestecul de oua si se lasa la foc timp de cateva minute, pana cand marginile la omleta incep sa prinda o culoare usor aurie.
Intre timp, se framanta cu mainile branza feta sau se taie in cuburi mici si se da pe razatoare parmezanul.
Dupa ce se presara branza peste omleta se da tigaia la cuptor timp de 8-10 minute, pana cand omleta devine aurie.
Pentru cine doreste isi ii place, poate folosi si buchetele de broccoli.
Se serveste fierbinte.
Serviti omleta alaturi de o portie de salata verde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post