Curatam ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecind cu mina peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamint si de nisip. Ciupercile se
Curatam ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecind cu mina peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamint si de nisip.
Ciupercile se tin intr-un vas cu apa rece, in care se adauga o lingura de otet, apoi se trec prin masina de tocat impreuna cu ceapa si carnea.
Punem toate intr-o tigaie cu jumatate din cantitatea de ulei si se calesc zece minute.
Se trage cratita de pe foc, se raceste amestecul si se amesteca cu doua oua crude, verdeata tocata fin, sare si piper macinat.
Se fac crochete, se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala