Crochete de ciuperci

Curatam ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecind cu mina peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamint si de nisip. Ciupercile se

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de tLlei
  • 300 g de carne de vita tocata
  • 2 oua
  • verdeata tocata
  • piper macinat
  • sare
  • 3 linguri de pesmet

Mod de preparare

Curatam ciupercile si se spala in mai multe ape reci, trecind cu mina peste lamele, unde se depoziteaza resturi de pamint si de nisip.

Ciupercile se tin intr-un vas cu apa rece, in care se adauga o lingura de otet, apoi se trec prin masina de tocat impreuna cu ceapa si carnea.

Punem toate intr-o tigaie cu jumatate din cantitatea de ulei si se calesc zece minute.

Se trage cratita de pe foc, se raceste amestecul si se amesteca cu doua oua crude, verdeata tocata fin, sare si piper macinat.

Se fac crochete, se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala