Clatitele umplute, in sos de marar verde sunt delicioase. Pentru a pregati aceasta reteta de clatite trebuie sa pregatiti prima data aluatul.
Clatitele umplute, in sos de marar verde sunt delicioase. Pentru a pregati aceasta reteta de clatite trebuie sa pregatiti prima data aluatul de clatite.
Curatam ceapa si o tocam marunt impreuna cu cozile verzi cu tot. Baconul si ciupercile le taiem fasii. Casul il radem pe razatoarea cu gauri mari.
Tocam marunt mararul verde.
Punem baconul la prajit in putin ulei , adaugam apoi ceapa verde.Dupa ce devine sticloasa adaugam ciupercile, asezonam si lasam 5-10 minute la foc potrivit, invartind in compozitie din cand in cand.
Stingem focul si adaugam ouale, casul razuit si putin marar verde.Omogenizam bine, dupa care adaugam cate o lingura din compozitie in fiecare clatita.Rulam clatitele astfel incat sa nu iasa compozitia din ele.
Ungem o forma de yenna cu unt , o presaram cu putin pesmet si asezam in ea clatitele rulate.
Amestecam intr-un bol iaurtul, amidonul, mararul tocat ramas, smantana si condimentele, amestecam pina se formeaza un sos.Daca considerati ca este prea consistent, puteti adauga putin lapte.
Rasturnam sosul peste clatitele din vasul termorezistent si il dam la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 15 minute.
Pofta mare !
Servim clatitele umplute cu sos de marar verde.
Un set de 4 platouri din portelan de la Kitchen Shop mi-ar fi bun pentru servire.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post