Clatitele cu ciuperci si smantana sunt aperitive delicioase si consistente. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii sau se scurg de lichid si se taie felii.
Clatitele cu ciuperci si smantana sunt aperitive delicioase si consistente. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii (daca sunt ciuperci proaspete) sau se scurg de lichid si se taie felii (conserva). Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si se indeparteaza apa. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Din faina, lapte, oua si ulei se prepara 10 clatite. in untul infierbantat se inabusa ceapa si ciuperci, apoi se adauga vin, marar si sare. Se umplu foile de clatite si se ruleaza, introducand capetele inauntru pentru a nu iesi umplutura. Se introduc 5 minute la cuptor.
Clatitele cu ciuperci si smantana se servesc calde, cu smantana deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post