Cerneti faina intr-un castron, adaugati pe rand ouale batute, sarea, laptele si uleiul. Amestecati compozitia pana cand devine omogena, apoi puneti-o
Cerneti faina intr-un castron, adaugati pe rand ouale batute, sarea, laptele si uleiul. Amestecati compozitia pana cand devine omogena, apoi puneti-o la rece pentru 30 de minute. Pregatiti umplutura: curatati ceapa si taiati-o rondele, curatati si spalati ciupercile, taiati-le in felii. Caliti ceapa si ciupercile in uleiul in care ati adaugat vinul si zaharul. Cand lichidul lasat de ciuperci s-a bsorbit in intregime, adaugati mararul taiat marunt, sare si piper dupa gust. Lasati compozitia la racit. Coaceti clatite din compozitia tinuta la rece si umpleti-le cu compozitia de ciuperci.
Alte retete:
Placinta cu dovleac Zacusca de ciuperci Mancare de mazare
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios