Culoare si gust!
8 ciupecute mari se curata, se indeparteaza piciorusul codita, se stropesc cu ulei de masline si un praf de sare si se dau la cuptor cca 30 minute.
Intre timp dam in cateva clocote lintea, cu un praf de sare, apoi o scurgem bine.
Ceapa se taie marunt si se caleste intr-un strop de ulei impreuna cu ardeiul taiat cubulete, pana se inmoaie. Se adauga si piureul de spanac bine scurs, se amesteca bine, apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se da de pe foc si se presara deasupra marar verde tocat fin.
Separat calim intr-un strop de ulei cipurcile si piciorusele ramase, curatate si maruntite. Cand incep sa se caleasca, se adauga lintea scursa, se sareaza si condimenteaza dupa gust si se da de pe foc.
Se scot ciupercile din cuptor si cu ajutorul unui servetel se absoarbe sucul lasat de ele, apoi se umple fiecare palariuta cu cate o lingura de spanac, deasupra se pune cate o lingurita de linte cu ciuperci, se presara si un pic de parmezan, se decoreaza cu cate jumatate de rosioara cherry si se da 15 minute la cuptor! Se servesc dupa ce s-au racit un pic, ca aperitiv.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosCovrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta