- se curata ciupercile de piele - se rup piciorusele de la ciuperci - se taie costita in cubulete mici si se pune in fiecare ciuperca in jur de 4 buca
- se curata ciupercile de piele
- se rup piciorusele de la ciuperci
- se taie costita in cubulete mici si se pune in fiecare ciuperca in jur de 4 bucatele
- urmatorul ingredient este ardeiul care, la fel ca si costita se taie in cubulete si se adauga in ciuperca, iar apoi si salamul, il taiem cubulete si pe acesta si punem cateva bucatele in ciuperca
- facem o gaurica mica cu varful cutitului in tubul de branza topita, iar apoi apasam usor pe tub si intindem branza pe fiecare ciuperca in parte
- asezam ciupercile in tava si le bagam in jur de 20/25 minute la cuptor, verificandu-le din cand in cand
- cand ciupercile lasa apa, dupa aproximativ 15 minute, o golim, iar apoi le mai bagam cateva minute la cuptor.
POFTA BUNA!
Se pot servi la ocazii mai speciale, cum ar fi sarbatori, zile de nastere sau diferite aniversari, dar si in zilele obisnuite, dupa pofta fiecaruia!
Alte retete de ciuperci umplute gasiti aici:
Ciuperci umplute ,
Ciuperci umplute,
Ciuperci umplute cu oua de prepelita
Ciuperci umplute (usor de gatit)
Ciuperci umplute cu branza
Ciuperci umplute cu sunca si cascaval
Ciuperci umplute cu sos de vin rosu
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor