Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si scoateti-le piciorusele. Tocati marunt piciorusele si caliti-le in ulei impreuna cu ceapa
Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si scoateti-le piciorusele. Tocati marunt piciorusele si caliti-le in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt. Dupa 10-12 minute adaugati chimenul, patrunjelul si mararul tocate marunt. Mai caliti 4-5 minute, apoi adaugati telemeaua data pe razatoarea mare, amestecati bine si luati tigaia de pe foc. Potriviti de sare si piper dupa gust si umpleti ciupercile cu acest amestec. Puneti ciupercile umplute intr-o tava pe hartie de copt si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti ciupercile 20-25 de minute la foc potrivit.
Se stropesc la servire cu putin ulei de masline si se pune alaturi niste paine prajita si eventual o salata de rosii.
Alte aperitive:
Chiftele Ciuperci umplute Zacusca de ciuperci
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios