Ciuperci umplute cu verdeata si branza, gatite in cuptor, se potrivesc perfect langa o salata de ridichi cu ceapa verde!
Pentru umplutura poti sa folosesti ce ingrediente preferi: carne, diferite legume, sunca.. eu am ales de data aceasta branzeturi si verdeturi proaspete!
Spala bine ciupercile, rupe coditele si sterge-le bine cu servetele de hartie. Pune sare pe ambele parti si lasa-le la scurs pe un tocator, pana pregatesti umplutura.
Taie coditele cuburi mici, iar ceapa si usturoiul verde taie-le rondele subtiri. Pune uleiul la incins intr-o tigaie, apoi lasa-le sa se inabuseasca putin. Condimenteaza cu sare, piper si fulgi de chilli. Rastoarna apoi compozitia intr-un castron. Adauga rosiile uscate taiate cubulete, pune jumatate din cascavalul ras, telemeaua zdrobita cu furculita si verdeata proaspata. Amesteca usor si omogenizeaza compozitia.
Sterge ciupercile cu servetele de hartie ca sa elimini excesul de apa, apoi umple-le si asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presara deasupra restul de cascaval ras si pune-le in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 10-15 minute.
Serveste ciupercile calde, alaturi de o salata de sezon.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post