Ciuperci umplute cu branza este un aperitiv cu ciuperci la cuptor absolut delicios. O reteta de aperitiv aratos si gustos, perfect pentru un eveniment festiv.
Ciupercile le spalam, indepartam cozile si le asezam pe un prosopel curat cu gura in jos sa se scurga de apa.
Intr-un castronel batem ouale spuma impreuna cu smanatana.
Casul il facem bucatele intr-o craticioara.
Peste punem amestecul de oua si condimentam cu sare si piper.
Adaugam parmezanul ras, apoi spalam verdeata, o tocam marunt si o incorporam in compozitia rezultata.
Cateva codite de la ciuperci le tocam si le amestecam cu branza.
Punem hartie de copt intr-o tava si asezam ciupercile.
Cu o lingurita luam din compozitia de branza si umplem ciupercile.
Deasupra asezam cate o feliuta de masline, iar untul il taiem bucatele si il punem printre ciuperci.
Bagam tava in cuptorul incins si le lasam acolo pana sunt bine patrunse si compozitia rumenita deasupra (cam 40-50 de minute maxim).
Le scoatem la racorit si pot si servite.
Cele doua functii ale aparatului Philips Multicooker:
1.Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
2.Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Ciupercile umplute cu branza se servesc pe platouri alaturi de alte aperitive.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post