Ciuperci umplute cu branza si marar

Aceasta reteta este foarte delicioasa. Daca vrei sa pregatesti ciuperci umplute cu branza si marar, ai nevoie de ciuperci, branza telemea, marar si parmezan.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 700 g branza telemea
  • 1 lingura de marar sau de patrunjel verde tocat
  • sare
  • 1 lingurita de parmezan ras.

Mod de preparare

Aceasta reteta este foarte delicioasa. Daca vrei sa pregatesti ciuperci umplute cu branza si marar, ai nevoie de ciuperci, branza telemea, marar si parmezan. Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala si se asaza intr-o cratita pe masina, punand in fiecare cate un praf de sare si o bucatica de unt. Se acopera si se tin pina se inmoaie. Cotoarele se toaca si se inabusa de asemenea in alta cratita cu putina sare si unt. Se trece prin masina sau printr-o sita rara, branza. Se freaca bine pana devine ca o pasta, se amesteca cu cotoarele tocate si inabusite si cu patrunjel sau marar, verde, tocat marunt. Cu aceasta pasta se umplu ciupercile, se presara cu parmezan ras, si deasupra fiecareia se pune o bucatica mica de unt proaspat. Se aseaza intr-o farfurie de pamant sau de sticla rezistenta la foc, se dau la cuptor si se tin pana se rumenesc frumos deasupra.


Se servesc fierbinti.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors