Am curatat ciupercile iar piciorusele le-am pus la fiert; am inabusit in unt ceapa,ardeiul, piciorusele ciupercilor si rosia, toate tocate marunt; can
Am curatat ciupercile iar piciorusele le-am pus la fiert; am inabusit in unt ceapa,ardeiul, piciorusele ciupercilor si rosia, toate tocate marunt; cand au fost gata le-am adaugat busuioc si marar tocat. Palariile ciupercilor le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt , le-am umplut cu "tocanita" si le-am pus in cuptorul incins la 175grade vreun sfert de ora. Intre timp am facut o "pasta" din ou batut, faina, smantana, sare, piper si usturoiul zdrobit. Cand am considerat ca sunt ciupercile din cuptor pe jumatate facute am pus deasupra lor "pasta" de ou cu smantana si le-am mai lasat la cuptor vreun sfert de ora pana cand am vazut ca "pasta" mea se rumeneste si atunci am considerat ca sunt gata.
Pofta buna! Reteta Ciuperci umplute a fost propusa de adriana1980 pe forum culinar.ro Alte retete de aperitive cu ciuperci gasiti aici: Ciuperci umplute Chiftele de ciuperci, Clatite cu ciuperci, Ciuperci umplute cu spanac Ciuperci umplute cu sunca si cascaval Ciuperci umplute cu sos de vin rosu
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor