Ciuperci umplute

1. Cureti ciupercile de pielita si le indepartezi piciorusele. 2. Speli ciupercile si le pui intr-un castron cu apa calduta si putin otet. 3. Dai piep

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa potrivita
  • 200 g piept de pui
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare si piper dupa gust
  • putin vin alb

Mod de preparare

1. Cureti ciupercile de pielita si le indepartezi piciorusele.

2. Speli ciupercile si le pui intr-un castron cu apa calduta si putin otet.

3. Dai pieptul de pui prin masina de tocat sau il tai marunt.

4. Tai ceapa si o calesti in putin ulei.

5. Adaugi putina apa peste ceapa, sa nu se arda.

6. Apoi adaugi pieptul de pui, cimbrul si piciorusele de la ciuperci, taiate cubulete.

7. Calesti totul la foc potrivit timp de 10 minute, apoi lasi la racit.

8. Dupa ce s-a racit, adaugi 1 ou si amesteci.

9. Umpli fiecare ciupercuta cu aceasta compozitie si cand sunt gata umplute, le asezi intr-o tava.

10. Dai la cuptor pentru 30 de minute si, cand sunt aproape gata, le stropesti cu putin vin alb.
Se servesc calde

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors