1. Cureti ciupercile de pielita si le indepartezi piciorusele. 2. Speli ciupercile si le pui intr-un castron cu apa calduta si putin otet. 3. Dai piep
1. Cureti ciupercile de pielita si le indepartezi piciorusele.
2. Speli ciupercile si le pui intr-un castron cu apa calduta si putin otet.
3. Dai pieptul de pui prin masina de tocat sau il tai marunt.
4. Tai ceapa si o calesti in putin ulei.
5. Adaugi putina apa peste ceapa, sa nu se arda.
6. Apoi adaugi pieptul de pui, cimbrul si piciorusele de la ciuperci, taiate cubulete.
7. Calesti totul la foc potrivit timp de 10 minute, apoi lasi la racit.
8. Dupa ce s-a racit, adaugi 1 ou si amesteci.
9. Umpli fiecare ciupercuta cu aceasta compozitie si cand sunt gata umplute, le asezi intr-o tava.
10. Dai la cuptor pentru 30 de minute si, cand sunt aproape gata, le stropesti cu putin vin alb.
Se servesc calde
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post