Ciuperci umplute

Se curata ciupercile de codite, care se toaca marunt. Se toaca si ceapa si se pune la calit. Se adauga cozile tocate marunt si se lasa la prajit, pan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr ciuperci
  • 200 gr ceapa
  • 50 gr cascaval
  • 150 ml ulei
  • 100 ml vin
  • piper
  • sare
  • 20 gr pesmet
  • marar si patrunjel

Mod de preparare

Se curata ciupercile de codite, care se toaca marunt. Se toaca si ceapa si se pune la calit. Se adauga cozile tocate marunt si se lasa la prajit, pana scade zeama. Se adauga verdeata tocata marunt, pesmetul, sarea si piperul. Se lasa compozitia la racit, apoi se umplu ciupercile cu ea. Se asaza ciupercile umplute intr-o tava unsa cu ulei, se presara deasupra cascaval ras si se introduc in cuptor, unde se lasa la rumenit. Dupa ce sunt gata, se scot pe un platou, iar sosul ramas in tava, se stinge cu cateva linguri de apa.


Se strecoara sosul si se serveste cu ciupercile.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors