Spalati, curatati ciupercile, taiati-le piciorusele si tocati-le, iar palarioarele dati-le cu putina sare si lasati-le pe platou. Separat, curatati c
Spalati, curatati ciupercile, taiati-le piciorusele si tocati-le, iar palarioarele dati-le cu putina sare si lasati-le pe platou.
Separat, curatati creierul de sange si de pielita, opariti-l cu apa clocotita si dupa ce s-a racit, taiati-l in cuburi mici.
Combinati creierul cu piciorusele de ciuperci tocate fin si calite impreuna cu ceapa, adaugati sare si piper dupa gust.
Omogenizati amestecul si umpleti cu el ciupercile, asezati-le intr-o tava unsa cu ulei sau unt si dati-le la cuptor pentru 25 de minute.
In ultimele 5 minute, presarati-le cu parmezan ras.
Se servesc fierbinti sau reci.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce