Alegeti ciuperci aproximativ de aceeasi marime, separati-le piciorusele si spalati-le sub jet de apa rece. Puneti palariile ciupercilor intr-o tava u
Alegeti ciuperci aproximativ de aceeasi marime, separati-le piciorusele si spalati-le sub jet de apa rece.
Puneti palariile ciupercilor intr-o tava unsa cu ulei, sarati-le putin si dati-le la cuptor potrivit de fierbinte. Piciorusele ciupercilor, spalate, fierbeti-le in putina apa timp de 20 de minute.
Cand sunt gata, scoateti-le din apa, tocati-le marunt si combinati-le cu maioneza.
Lasati apoi ciupercile coapte in tava sa se raceasca, puneti-le pe platou de metal si umpleti-le cu compozitia de mai sus.
Deasupra ciupercilor umplute puneti cascaval ras si dati vasul respectiv la cuptor pentru 3 minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios