Ciuperci Portobello cu cascaval Delaco Sofia si sunca

O gustare absolut delicioasa, un aperitiv ce se prepara simplu si rapid, ce poate fi pregatit pentru masa festiva de Craciun sau Anul Nou. Se prepara usor si rapid.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 8 ciuperci portobello mari
  • • 4 felii de sunca
  • • un cubulet de unt
  • • cascaval Delaco Sofia 160 g
  • • 2 fire de ceapa verde
  • • o lingură de verdeata tocata
  • • o rosie

Mod de preparare

O gustare absolut delicioasa ce o puteti pregati pentru masa festiva de Craciun sau Anul Nou. Se prepara usor si rapid.

Intai trebuie sa cureti ciupercile de codite si le pui la cuptor putin, intr-o tava unsa cu unt, pana se inmoaie si isi lasa putina zeama.

Razi cascavalul (pe razatoarea mare) si il amesteci cu ceapa verde taiata marunt si cu verdeata. Dupa ce ai scurs ciupercutele de zeama, le umpli cu compozitia de  cascaval si verdeata. Pe deasupra presari feliute subtiri de sunca si o felie de rosie pe fiecare ciuperca.

Ciupercile umplute le mai pui la cuptor 15-20 de minute, pana se topeste cascavalul.

Cand s-au rumenit frumos se scot pe o farfurie, se orneaza cu putina verdeata si sunt numai bune de servit.

Pofta buna!


Ciupercile cu cascaval Delaco Sofia si sunca se servesc calde.

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor