Spalati foarte bine ciupercile in apa rece si desprindeti-le piciorusele de palarioare. Se aseazati intr-o tava palariile ciupercilor si printre ele p
Spalati foarte bine ciupercile in apa rece si desprindeti-le piciorusele de palarioare.
Se aseazati intr-o tava palariile ciupercilor si printre
ele piciorusele.
Adaugati, de asemenea, felii de rosii, patrunjel tocat, ulei, vin, sare si piper, dupa gust.
Puneti tava in cuptorul fierbinte, potoliti focul si lasati preparatul sa fiarba incet pana cand apa lasata de ciuperci si restul lichidului scade aproape complet.
Cand in tava ramane numai ulei, preparatul este gata.
Serviti-l rece ca aperitiv.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post