Ciupercile cu marar sunt un aperitiv usor de facut si care vor avea mare succes la musafiri.
Ceapa taiata marunt se caleste in 100 ml ulei, pentru cca 4-5 minute, impreuna cu o jumatate lingurita cu sare, la foc mic, pina cand devine lucioasa. Se adauga apoi ciupercile curatate, sucul de rosii si un varf de cutit piper, lasandu-le sa fiarba la foc mic, acoperite, pentru cca 30-40 minute si adaugand putina apa pana cand se inmoaie. Cand ciupercile sunt fierte, iar sosul scazut numai cat sa le cuprinda, se adauga mararul si se sareaza dupa gust si, facultativ, se pun citeva picaturi de zeama lamiie. Se lasa la racit inainte de servire.
Ciupercile cu marar se pot servi ca aperitiv tip bruschete.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post