Ciuperci cu cascaval

Alegeti ciuperci frumoase, mari si proaspete, spalati-le in apa rece, la robinet, tinandu-le de piciorus cu lamelele in sus pentru ca jetul de apa sa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 ciuperci albe
  • cu palaria mare
  • o ceapa
  • 100 g cascaval
  • un pahar cu ulei
  • sare
  • piper
  • marar si patrunjel verde

Mod de preparare

Alegeti ciuperci frumoase, mari si proaspete, spalati-le in apa rece, la robinet, tinandu-le de piciorus cu lamelele in sus pentru ca jetul de apa sa indeparteze bine excesul de nisip.

Tocati marunt ceapa, caliti-o 2 minute in ulei, adaugati si piciorusele ciupercilor tocate, sare si piper.

Lasati vasul pe foc domol, pana cand ciupercile sunt bine patrunse, si adaugati patrunjel si marar.

Intr-o cratita de teflon, unsa cu ulei, puneti palarioarele

ciupercilor.

Umpleti apoi ciupercile cu compozitia bine scazuta, pudrati-le cu cascaval ras si dati vasul la cuptor, cu foc domol, pentru 30 de minute, sa se friga incet.
Aduceti preparatul la masa stropit cu zeama de lamaie, decorat cu patrunjel verde si serviti-l drept aperitiv.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

ciulama de ciuperci

ciuperci tocanita

piept de pui ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors