Chiftelute de ciuperci

Curatam ciupercile, le spalam si le taiem marunt apoi le amestecam cu verdeata. Ceapa verde se curata, se toaca marunt si se caleste. Intr-un bol se a

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g ciuperci
  • 2 linguri ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 100g pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
  • Sos:
  • 1 capatana usturoi
  • 1-2 legaturi marar
  • 50g margarina
  • faina-1 lingura
  • 300 ml lapte de soia

Mod de preparare

Curatam ciupercile, le spalam si le taiem marunt apoi le amestecam cu verdeata.

Ceapa verde se curata, se toaca marunt si se caleste.

Intr-un bol se amesteca cu ciupercile, verdeata, ceapa tocata, pesmetul, sarea si piperul macinat.

Se formeaza chiftelute se mai trec printr-un strat de pesmet si apoi se prajesc.
Se poate servi alaturi de un sos pe care il preferati.

Alte retete:

supa salsa cu chipsuri tortilla

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor