Se fierb putin ciupercile(pana se inmoaie), apoi se toaca marunt sau se dau prin robot. Li se aduga ouale intregi, faina, usturoiul zdrobit, sare, pi
Se fierb putin ciupercile(pana se inmoaie), apoi se toaca marunt sau se dau prin robot. Li se aduga ouale intregi, faina, usturoiul zdrobit, sare, piper dupa gust si putina boia pentru culoare(facultativ). Se omogenizeaza toate si cu o lingura obisnuita se ia din compozitie si se pun gramajoare in uleiul incins. Se aplatizeaza usor cu lingura pentru o prajire uniforma, apoi se intorc pe cealalta parte. Se pot folosi si ciuperci din conserva, dar acestea nu se mai fierb. Usor,gustos si consistent!
Se servesc cu piure de cartofi sau cartofi prajiti si sos de rosii. Pofta buna! Reteta Chiftele de ciuperci a fost propusa de Candy pe forum culinar.ro Alte retete cu ciuperci gasiti aici: Aperitiv Princess , Ciuperci umplute , Oua umplute cu ciuperci .
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor