Chifle umplute pane

Se taie un capac chiflelor si se scoate miezul. Se trec prin ou si pesmet si se prajesc in ulei fierbinte, apoi le punem deoparte. Intre timp, se cale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 4 chifle
  • 200 grame ciuperci
  • o ceapa
  • 6 oua
  • patrunjel verde
  • ulei
  • sare
  • piper
  • pesmet

Mod de preparare

Se taie un capac chiflelor si se scoate miezul. Se trec prin ou si pesmet si se prajesc in ulei fierbinte, apoi le punem deoparte. Intre timp, se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, peste ea punem ciupercile taiate cubulete, adaugam sare si piper dupa gust si le calim sub capac. Mai tarziu luam capacul, lasam sa scada si presaram cu patrunjel verde tocat marunt. Umplem chiflele pe care mai devreme le-am pregatit cu umplutura astfel obtinuta, deasupra spargem si cate un ou si punem la cuptor, pana cand ouale s-au intarit. Sunt delicioase dupa o supa consistenta sau chiar ca fel principal.
Alte aperitive

Arici din pateu de ficat de pui

Strudel cu branza

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors