Se prajesc intr-o tigaie non-aderenta ciupercile, usturoiul si ceapa verde timp de 5 minute. Se adauga amestecand praful de curry, coaja si sucul d
Se prajesc intr-o tigaie non-aderenta
ciupercile, usturoiul si ceapa verde timp de 5 minute.
Se adauga amestecand praful de curry, coaja si sucul de lamaie si se mai lasa pe foc 2 minute pana cand amestecul devine uscat.
Se pune intr-o farfurie si se lasa la racit
Intr-un bol se fac e nautul piure. Lasam cateva boabe intregi. Adaugam amestecul de ciuperci, apoi pesmetul se amesteca si se formeaza patru burgeri.
Se prajesc in restul de ulei 3-4 min pe fiecare parte.
Amestecam iaurtul cu chimionul.
Asezam cateo jumatate de chifla pe fiecare farfurie apoi se unge cu iaurt.
Asezam deasupra burgerii, cateva felii de rosii si cateva frunze de rucola.
Alte retete culinare
Clatite
Gogosi
Spanac
Am facut in genul acesta placinta cu aroma de portocale ca desert si foarte buna a iesit, asa ca m-am gandit sa fac si ca...
Placinta aperitiv cu iaurt si foietajIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala