Bruschette cu trufe

Feliile de paine se prajesc, se parfumeaza cu usturoiul apoi deasupra se pune parmezan ras si se stropeste cu ulei de masline cu Trufe !

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii paine
  • 1 catel usturoi
  • ulei de masline cu trufe
  • parmezan ras

Mod de preparare

Feliile de paine se prajesc, se parfumeaza cu usturoiul apoi deasupra se pune parmezan ras si se stropeste cu ulei de masline cu Trufe !
Pe platou cald

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor