Umplutura: Intr-o tigaie cu o lingura ulei se pun ciupercile tocate marunt, ceapa si usturoiul taiate rondele si ardeiul iute taiat feliute subtiri. S
Umplutura:
Intr-o tigaie cu o lingura ulei se pun ciupercile tocate marunt, ceapa si usturoiul taiate rondele si ardeiul iute taiat feliute subtiri. Se calesc la foc mic pana se inmoaie. Se adauga rosia decojita , fara seminte si tocata in cuburi mici. Se condimenteaza cu sare si piper.
Piureul:
Cartofii, se curata ,se spala, se taie felii si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se mixeaza bine cu cascavalul, untul, faina, laptele, sare, vegeta si patrunjelul tocat marunt. Trebuie sa iasa un piure mai vascos.
Asamblarea:
Ungem o tava cu ulei si o presaram cu pesmet. Asezam gramajoare cu piure de cartofi, iar in mijlocul lor punem cate o lingurita cu legume calite. Dam tava la cuptor si coacem bascutele timp de 25-30 minute. Sunt foarte bune atat calde cat si reci, cu cascaval ras deasupra.
Reteta postata de truedelights
Alte retete recomandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios