Pentru a pregati reteta aperitiv cu ciuperci nevoie de ciuperci, ceapa, usturoi, ardei, sunca, cascaval, paine, oua, patrunjel, unt, sare si piper, pentru acest aperitiv.
Se curata ciupercile si se lasa la scurs. Ceapa se toaca marunt si se caleste in untul incins, apoi se adauga coditele tocate de ciuperci si usturoiul zdrobit. Se calesc pana cand scade zeama lasata de ciuperci, apoi se adauga ardeiul tocat marunt, sunca taiata cubulete mici si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa la racit, apoi se adauga miezul de paine inmuiat si stors si cascavalul ras. Se pun ouale batute, patrunjelul si se omogenizeaza compozitia, Se umplu ciupercile cu acest amestec, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptor pentru 20-30 de minute.
Se servesc calde.
Alte retete:
Ciuperci la cuptor
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios