Trigoane pizza

Ceva rapid, usor si delicios

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • puff pastry
  • cascaval
  • pasta de tomate
  • piept de pui afumat

Mod de preparare

Se taie aluatul in patratele, se unge cu pasta de tomate, se pune cascavalul, pieptul de pui si se impatura ca un trigon. Se da la cuptorul preincalzit la 180 g pt 15 min. Se pot folosi orice fel de umpluturi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Chec negru

Reteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...

Chec negru
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce