Trandafirii din foietaj sunt deliciosi. sunt niste aperitive festive deosebite, ce pot fi pregatite de Craciun. Pentru aceasta reteta de aperitive rapide aveti nevoie de aluat de foietaj decongelat si orice fel de mezel.
Trandafirii din foietaj sunt deliciosi. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de aluat de foietaj decongelat si orice fel de mezel.Aluatul se taie in fasii lungi si inguste de 3-4 cm. Se ung fasiile cu ou batut cu sare si piper, se aseaza la rand, jumatati de felii de parizer si se ruleaza dand forma trandafirilor. Se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se ung deasupra cu ou si se coc in cuptorul foarte bine incins inainte, timp de 20-25 minute.
Trandafirii din foietaj se servesc ca aperitiv festiv ori gustare.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post