Tort sarat

Branza se da pe razatoarea mare, mortadella se taie cubulete. Se amesteca intr-un castron salamul, branza, smantana, ouale, se adauga faina putin cate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr de smantana sau iaurt
  • 200 gr de salam de orice fel (de preferat mortadella)
  • 200 gr de branza Asiago (cas sau cascaval)
  • 4 oua
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingura de gris
  • marar
  • Parmigiano Reggiano (pentru pus deasupra la final)

Mod de preparare

Branza se da pe razatoarea mare, mortadella se taie cubulete. Se amesteca intr-un castron salamul, branza, smantana, ouale, se adauga faina putin cate putin, apoi grisul. Se adauga mararul. Se amesteca bine si se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra se pune Parmigiano Reggiano.

Se da la cuptor la 150 de grade in jur de 30-40 de minute. Cuptorul sa fie incalzit bine inainte.

ATENTIE! Nu se pune sare.


Poate fi consumat atat cald cat si rece.

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors