Tartine delicioase cu ciuperci si carne

Intr-o tigaie punem la calit ingredientele pentru compozitie. Amestecam in compozitie la foc mic, cca 15 minute. Facem un aluat din 1 cana apa, 50 g u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru compozitie:
  • 500 g carne porc tocata
  • 200 g ciuperci taiate felii subtiri
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 1 catel usturoi pisat
  • 1 lingura patrunjel sau marar
  • sare
  • piper
  • Pentru aluat:
  • 1 cana apa
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • sare
  • cca 2 cani faina
  • Pentru decorare:
  • 100 g masline (fara samburi taiate feliute)
  • 7 rosii taiate feliute
  • 100 g cascaval ras

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem la calit ingredientele pentru compozitie. Amestecam in compozitie la foc mic, cca 15 minute. Facem un aluat din 1 cana apa, 50 g unt, 1 ou, sare cca 2 cani faina si se imparte in parti egale de marimea unei nuci mai mari. Se ung formele de tarte cu ulei si se muleaza aluatul in interiorul lor.

Umplem formele cu compozitia de carne si se decoreaza cu felii de rosii, masline si cascaval ras. Se pun formele in cuptorul incins si se lasa 30 de minute, pana se rumenesc.


Le putem servi si calde si reci. Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors