Intr-o tigaie punem la calit ingredientele pentru compozitie. Amestecam in compozitie la foc mic, cca 15 minute. Facem un aluat din 1 cana apa, 50 g u
Intr-o tigaie punem la calit ingredientele pentru compozitie. Amestecam in compozitie la foc mic, cca 15 minute. Facem un aluat din 1 cana apa, 50 g unt, 1 ou, sare cca 2 cani faina si se imparte in parti egale de marimea unei nuci mai mari. Se ung formele de tarte cu ulei si se muleaza aluatul in interiorul lor.
Umplem formele cu compozitia de carne si se decoreaza cu felii de rosii, masline si cascaval ras. Se pun formele in cuptorul incins si se lasa 30 de minute, pana se rumenesc.
Le putem servi si calde si reci. Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post