Tartine cu carne tocata

Se taie piinisoarele in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei. Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g slanina sau costita afumata
  • 1 lingura de bulion
  • 1 ceasca de ulei
  • aprox 6 paini mici
  • 100 g carne tocata
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat
  • 1 ceasca de lapte dulce

Mod de preparare

Se taie piinisoarele in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei.

Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o lingura de bulion, un ou crud, putin miez de piine inmuiat in lapte dulce si se sareaza, dupa gust. Cu acest amestec se umplu jumatatile de piinisoare, care se stropesc cu laptele ce a mai ramas si se introduc in cuptorul cald pentru o ora.

Se pipereaza, dupa gust, sau se pot pregati fara piper. Cind amestecul se poate consuma, tartinele se scot din cuptor si se servesc calde, alaturi de rosii intregi, ardei gras sau salata picanta de vara.
Alte retete cu mancare

Rulada de carne

Tocanita de carne

Tocanita de ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors