Feliile de carne se usuca pe hartie absorbanta si se condimenteaza cu piper. Se incalzeste bine tigaia (daca se prajeste carne se pune putina untura).
Feliile de carne se usuca pe hartie absorbanta si se condimenteaza cu piper. Se incalzeste bine tigaia (daca se prajeste carne se pune putina untura). Se prajesc feliile pe ambele parti, cate un minut, apoi la foc mic, intorcandu-le mereu, se prajesc pana devin aurii si crocante. Se scot din tigaie si se sareaza. Se goleste cea mai mare parte din grasime, iar in grasimea ce a ramas se calesc feliile subtiri de ceapa si feliile de mar, pana se inmoaie bine. Se condimenteaza cu cimbru, sare si piper si se aseaza in straturi impreuna cu feliile de carne. Daca se prepara cu slanina afumata, aceasta mancare se poate pregati si in cuptor, asezand slanina pe gratarl cuptorului grill, cuptorul fiind rece. Merele si ceapa se pun intr-un vas Jena sau o tava, sub slanina. Se coc la 200 grade, pana cand slanina se rumeneste (pentru aceasta, slanina trebuie intoarsa din cand in cand). Tavita din folie de aluminiu asezata sub slanina, ne poate ajuta sa controlam cantitatea de untura care sa se scurga peste mere si ceapa.
Alte retete recomandate
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Pui ciuperci
Ciuperci cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post