Luam ficatul de porc si il curati m foarte bine de pielite. O data curatit il dai prin masina de tocat si-l calesti in 50 g de unt. Untul c
Luam ficatul de porc si il curati m foarte bine de pielite. O data curatit il dai prin masina de tocat si-l calesti in 50 g de unt. Untul care ramane se topeste si se amesteca cu faina si laptele si se fierbe aproximativ 10-15 min, la foc mic, amestecand continuu. Se condimenteaza si se lasa sa se raceasca, apoi se adauga pe rand galbenusuril, ficatul si cascavalul ras. La sfarsit se incorporeaza si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata si se coace la foc potrivit (150 de grade ) in cuptorul preincalzit, pana cand se rumeneste frumos. Se decoreaza cu patrunjel verde .
Sursa acestei retete este blogul culinar: retetedemancaruri
Alte retete culinare recomandate:
Zacusca
Zacusca de ciuperci
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios