Se amesteca 1 lingurita de sare in 500 ml apa calduta. Se adauga faina intr-un castron mare, se adauga apa cu sare si se framanta bine aluatul. Se la
Se amesteca 1 lingurita de sare in 500 ml apa calduta. Se adauga faina intr-un castron mare, se adauga apa cu sare si se framanta bine aluatul. Se lasa apoi coca sa se odihneasca jumatate de ora. Ceapa se toaca marunt cu pieptul de pui in masina de tocat, apoi se sareaza si se pipereaza. Se taie bucatele din aluat, cat o nuca, se rotesc intre palme. Se intinde cate o foaie de 15-20 cm din fiecare bila, se ung cu carnea de pui, se pliaza si se taie cu cutitul de pizza pe margini, cam de 3 mm. Se prajeste fiecare suberec pe ambele parti, in ulei incins.
Se serveste cald.
Alte aperitive:
Placinta cu carne Saratele Chiftele
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post