Snitelele de porc cu ciuperci pot fi servite ca aperitiv. Se prepara din carne de porc, ciuperci, langa care mai adaugati coniac, smantana si condimente.
Snitelele de porc cu ciuperci se prepara astfel: se bat feliile de carne, se condimenteaza, apoi se dau prin faina si se prajesc in ulei incins, pe fiecare parte. Se pun apoi pe o farfurie, apoi se caleste ceapa in restul de ulei si margarina, se stinge cu coniac si se lasa sa fiarba pana scade lichidul. Se adauga ciupercile si vinul alb, dupa care se lasa pe foc mic 15 minute. Se adauga smantana, piperul, delikatul si se ia de pe foc dupa 3-4 minute. Se asaza ciupercile peste snitele si se presara cu patrunjel verde tocat marunt.
Se serevesc calde.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Ciuperci umplute
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post