Snitele de caprioara

Din pulpa se taie felii subtiri, care se bat apoi cu batatorul de carne. Se dau feliile prin faina, prin ouale batute si se trec prin pesmet. Apoi se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pulpa de caprioara
  • sare
  • ulei
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet

Mod de preparare

Din pulpa se taie felii subtiri, care se bat apoi cu batatorul de carne. Se dau feliile prin faina, prin ouale batute si se trec prin pesmet. Apoi se pun la prajit in ulei pe ambele parti.


Se servesc cu fasole verde sote, cu cartofi sau cu orice leguma.

Alte retete:

Cartofi la cuptor

Chiftele

Ardei umpluti

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post