Snitel Zselic

Amestecam smantana cu condimente, verdeata de patrunjel taiata foarte marunt, cu mustar, cu pesmet si cu marul curatat si razuit. Carnea batuta putin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de costite de porc
  • 2 mere
  • 2 dl smantana
  • 0.5 dl pesmet
  • 1 lingurite de menta
  • 1 lingurite de mustar
  • 1 buchetel de verdeata de patrunjel
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Amestecam smantana cu condimente, verdeata de patrunjel taiata foarte marunt, cu mustar, cu pesmet si cu marul curatat si razuit. Carnea batuta putin se prajeste rapid, in ulei incins, apoi fiecare felie se unge cu crema de smantana si mere. Se pun, apoi, intr-un vas termorezistent uns, care se introduce in cuptorul preincalzit, incins,apoi se prajeste pana se inroseste.

Alte retete recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors