Carnea de vaca se taie in portii potrivite, se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust. Macaroanele se fierb in apa cu sare, apoi s
Carnea de vaca se taie in portii potrivite, se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust. Macaroanele se fierb in apa cu sare, apoi se lasa sa se racesca. Sunca se taie Juliene si se adauga la macaroane. Se adauga ouale sparte si se amesteca totul bine. Cu acesta compozitie se umplu snitelele, se ruleaza si se prind cu scobitori. Intr-o tava unsa se prajesc usor snitelele umplute si apoi se introduc la cuptor. Intr-un alt vas, in untdelemn se caleste faina la care se adauga ceapa si morcovii taiati felii, dupa ce se vor rumeni se sting cu apa si mustar. Se poriveste sosul de sare si se lasa la fiert cca 30 min, apoi se strcoara peste snitelele din tava. Li se adauga vinul, foile de dafin si smintina si se lasa la fiert inca 5-10 min
Se serveste fierbinte cu cartofi nature
Alte retete recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post