Snitel de vaca umplut, cu macaroane si sunca

Carnea de vaca se taie in portii potrivite, se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust. Macaroanele se fierb in apa cu sare, apoi s

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 700 gr. carne de vaca macra
  • 200 gr. macaroane
  • 100 gr. sunca
  • untdelemn
  • 2 linguri faina
  • 100ml vin
  • 1 lingura de mustar cu hrean
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 150 gr. smantana
  • 1 ou
  • 2 foi dafin
  • scobitori
  • sare

Mod de preparare

Carnea de vaca se taie in portii potrivite, se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust. Macaroanele se fierb in apa cu sare, apoi se lasa sa se racesca. Sunca se taie Juliene si se adauga la macaroane. Se adauga ouale sparte si se amesteca totul bine. Cu acesta compozitie se umplu snitelele, se ruleaza si se prind cu scobitori. Intr-o tava unsa se prajesc usor snitelele umplute si apoi se introduc la cuptor. Intr-un alt vas, in untdelemn se caleste faina la care se adauga ceapa si morcovii taiati felii, dupa ce se vor rumeni se sting cu apa si mustar. Se poriveste sosul de sare si se lasa la fiert cca 30 min, apoi se strcoara peste snitelele din tava. Li se adauga vinul, foile de dafin si smintina si se lasa la fiert inca 5-10 min

Se serveste fierbinte cu cartofi nature

Alte retete recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors