Carnea de porc se spala, se curata si se taie in felii, care se bat cu ciocanul pentru fragezit. Se bat ouale cu un praf de sare si putin piper, apoi
Carnea de porc se spala, se curata si se taie in felii, care se bat cu ciocanul pentru fragezit. Se bat ouale cu un praf de sare si putin piper, apoi se adauga faina, 2 linguri de ulei, doua-trei linguri de apa si se omogenizeaza bine. Se trec bucatile de carne, pe rana, prin ou batut si prin pesmet, apoi se prajesc pe ambele parti si in ulei incins. Se scot snitelele si se asaza pe o farfurie, acoperite cu un capac.
Ceapa se curata si se taie solzisori. Cateii de usturoi curatati se taie in jumatati. Ceapa si usturoiul se calesc in ulei incins. Se adauga ardeiul iute taiat foarte marunt, avand grija sa se indeparteze semintele. Se adauga un pahar de apa calduta, in care s-a desfacut bulionul. Se acopera vasul si se lasa sosul sa fiarba pana cand se ingroasa. Se condimenteaza cu chimen si coriandru si se mai lasa pe foc timp de cinci-sase minute, amestecand din cand in cand.
Snitelul se serveste cald, pe un platou, impreuna cu sosul si cu garnitura de piure de cartofi.
Alte retete mincare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post