Snitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru prepararea lor aveti nevoie de piept de curcan, oua, faina, pesmet si ulei.
Pieptul de curcan se feliaza, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se bate cu ciocanul de carne. Se unge cu ulei, apoi se trece prin pesmet, faina, ou, pesmet si din nou faina si se pune la prajit in ulei incins. Dupa ce s-a rumenit se scoate pe un servet absorbant. Ciupercile se curata si se taie feliute, apoi se pun la calit in unt. Se adauga faina si laptele caldut si se amesteca continuu. Separat, se curata cartofii, se taie si se prajesc.
Snitelele se servesc impreuna cu cartofii si sosul de ciuperci.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Chiftele
Placinta cu carne
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post