Scoici

Se curata cartofii si se pun la fiert. Se taie ceapa in doua jumatati si apoi in solzisori, apoi se pune la calit in 4 linguri de ulei, se adauga fruc

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • fructe de mare preferate: scoici
  • caracatita
  • crevete
  • goberge
  • etc
  • smantana
  • o ceapa potrivita
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • ai nevoie de cochilia de la scoici adevarate care se pot gasi in comert

Mod de preparare

Se curata cartofii si se pun la fiert. Se taie ceapa in doua jumatati si apoi in solzisori, apoi se pune la calit in 4 linguri de ulei, se adauga fructele de mare, un singur fel sau combinatie din preferatele tale, dupa aceea se adauga condimentele, un varf cutit piper, sare, paprika(boia). Nu se lasa pe foc mai mult de 15 minute aceasta compozitie si se amesteca tot timpul.

Se face piureul de cartofi ca de obicei, dar se adauga 2 linguri de smantana pline sau 2 lg. de iaurt. Se adauga si fructele de mare calite cu ceapa, se amesteca bine, se umple scoicile si se dau la cuptor intr-o tava in care este un deget de apa, se lasa 15 minute maxim, spre sfarsit se adauga cascavalul ras si se da la rumenit putin.

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Turta dulce

Pentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...

Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...

Parteneri
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce