Se curata cartofii si se pun la fiert. Se taie ceapa in doua jumatati si apoi in solzisori, apoi se pune la calit in 4 linguri de ulei, se adauga fruc
Se curata cartofii si se pun la fiert. Se taie ceapa in doua jumatati si apoi in solzisori, apoi se pune la calit in 4 linguri de ulei, se adauga fructele de mare, un singur fel sau combinatie din preferatele tale, dupa aceea se adauga condimentele, un varf cutit piper, sare, paprika(boia). Nu se lasa pe foc mai mult de 15 minute aceasta compozitie si se amesteca tot timpul.
Se face piureul de cartofi ca de obicei, dar se adauga 2 linguri de smantana pline sau 2 lg. de iaurt. Se adauga si fructele de mare calite cu ceapa, se amesteca bine, se umple scoicile si se dau la cuptor intr-o tava in care este un deget de apa, se lasa 15 minute maxim, spre sfarsit se adauga cascavalul ras si se da la rumenit putin.