Se curata pielita de deasupra, se spala cu apa rece bine si se pune creierul la fiert in apa calduta cu sare si 1 lingura de otet. Se lasa sa fiarba i
Se curata pielita de deasupra, se spala cu apa rece bine si se pune creierul la fiert in apa calduta cu sare si 1 lingura de otet. Se lasa sa fiarba in clocote mici 20 de minute. Se scurge, apoi dupa ce s-a racit se da in mixer si se amesteca cu putin miez de piine muiat in lapte si stors. Se amesteca bine, adaugind cite putin ulei odata. Se pune zeama de lamiie, sare si piper dupa gust. Cine doreste poate sa adauge inainte de a servi si putina ceapa tocata marunt.
Se asaza frumos pe farfurie, se pun de jur-imprejur foi de salata verde si masline
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala