Se bat bine bine feliile de cotlet, mai subtiri ca pentru snitel, se condimenteaza. Ciupercile se taie feliute si se inabusa in 1 lingura ulei sau unt
Se bat bine bine feliile de cotlet, mai subtiri ca pentru snitel, se condimenteaza.
Ciupercile se taie feliute si se inabusa in 1 lingura ulei sau unt.
Pe o felie de cotlet se pune o lingurita de ciuperci, o bucatica de cascaval. Se prind cu scobitori prin care se baga si o feliuta, doua de kaizer.
Se pun in tava saculetii, 2 linguri ulei de masline, vinul alb, 1/2 pahar de apa. Morcovii se taie felii de-a lungul si se pun pe margini.
Se acopera cu folie de aluminu si se dau al cuptor la foc potrivit 30 de min. Se ia folia si se mai lasa 10 min.
Ca garnitura se poate servi cartofi piure.
Pofta buna!
Reteta Saculeti din carne cu ciuperci a fost propusa de amalia aa pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive cu carne gasiti aici:
Ceafa de porc cu kaizer,
Rulada de pui cu ciuperci si kaiser,
Crochete cu pui si porumb