Un aperitiv pentru sarbatorile de iarna!!
Se taie muschiul in 3 bucati care apoi se intind cu ciocanul de lemn pentru snitele. Se sareaza si aromatizeaza cu amestecul de plante de Provence, se pipereaza si se dau 2-3 ore la rece (ideal ar fi de seara pentru a 2 zi). Se caleste jumate de ceapa rosie intr-o picatura de ulei, apoi se adauga spanacul frunze si se caleste 2-3 minute. Se sareaza si condimenteaza dupa gust, apoi adaugam in el si verdeata taiata fin. Se lasa la racit. Se taie varza rosie subtire, apoi se caleste si ea impreuna cu cealalta jumatate de ceapa. Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se fierbe orezul in 150 ml apa, cu sare si mix de legume deshidratate fara sare. Se acopera si se lasa la racit. Se imparte in 3 parti pastrama afumata si se asaza fiecare parte sub cate o bucata de muschi intins, de porc, se intinde in strat uniform pe fiecare bucata de carne cate un strat de orez, apoi de spanac si la urma de varza rosie. Se ruleaza cu grija si prindem rulourile cu scobitori din bambus. Se asaza rulou langa rulou in tavita, apoi se stropesc cu ulei, se presara deasupra legume deshidratate, se adauga si vinul si 200 ml de apa, boabele de piper si foi de dafin. Se acopera tavita cu folie de aluminiu si se da 30 de minute la cuptor. Dupa 30 de minute se da folia la o parte si se mai lasa inca 20 de minute, udand din cand in cand rulourile cu zeama din tavita. Se servesc calde alaturi de o garnitura, dupa preferinta. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post