Un aperitiv sau fel principal rapid si de efect.
Am taiat pieptul de pui in felii cat mai subtiri pe lungime. Am batut putin fiecare felie. Unele au iesit mai mari, altele mai mici. Le condimentam cu sare, piper si boia dulce.
Asezam pe fiecare felie de bacon o felie sau doua de piept de pui (pentru a ajunge la lungimea feliei de bacon) si rulam. Baconul trebuie sa fie in exterior. Fixam ruloul cu scobitori.
Asezam rulourile intr-un vas de yena si introducem la cuptor pana se rumenesc usor.
Le servim simple sau alaturi de o garnitura.
Rulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce