Se taie sunca felii potrivit de subtiri. Creierul, dupa ce a fost tinut zece minute in apa rece, se curata de pielite si se fierbe in apa cu un praf
Se taie sunca felii potrivit de subtiri. Creierul, dupa ce a fost tinut zece minute in apa rece, se curata de pielite si se fierbe in apa cu un praf de sare timp de 10 minute. Apoi se toaca si se amesteca cu sosul alb in care s-au pus doua linguri cu svaiter, sare, piper. Se asaza pe fiecare felie de sunca cate o lingura din pasta de creier si se ruleaza o data.
Rulourile se aranjeaza pe farfurie si se garnisesc cu bucatele mici de aspic.
Alte retete:
Ciuperci pane
Rulada de pui Zacusca
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios