Rulou cu piept de pui

Se scot 3 bucati din pieptul de pui (pe orizontal) care se bat putin mai groase ca la snitel, dupa care se sareaza sau se ung cu vegeta si cu putin mu

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui mai mare
  • 100gr. cascaval
  • 2buc. cabanos afumat(facultativ)
  • 2 buc.castaveti murati
  • mustar
  • vegeta(sare)
  • 3 oua
  • putin lapte(smintina)
  • faina

Mod de preparare

Se scot 3 bucati din pieptul de pui (pe orizontal) care se bat putin mai groase ca la snitel, dupa care se sareaza sau se ung cu vegeta si cu putin mustar doar pe o parte si se lasa in frigider. Intre timp batem ouale cu putin mustar, sare, faina si smintina (sau lapte) pina obtinem o pasta potrivit de moale. Se scoate pieptul si se umple cu 1/2 castravete, 1 feliuta de cascaval si 1 buc. mica de cabanos dupa care se ruleaza si se prinde la capete cu scobitori. Dupa ce a-ti rulat toate 3 bucatile in cratita cu mult ulei incins bine se pun pe rind rulourile ce au fost trecute in prealabil prin pasta cu ou. Se prajesc la foc potrivit.
Se pot servi calde cu cartof nature sau garnitura de lugume mexicane, dar si reci mai ales taiate feliute la o salata se sezon.

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Turta dulce

Pentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...

Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...

Parteneri
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce